Depresion

Depresion

Det är egentligen samma som ovan fast här har det gått längre. Visst du kan ha kortvariga depressioner, men obehandlade kan det leda till långa plågsamma år med nedstämdhet och oro/ångest. Alla dessa ovan nämnda börjar i vårt huvud (mentala hälsan), sen sätter det ofta spår i vår kropp med spänningar som inre stress, ont i huvudet och många andra symtom.

Det viktiga är att det finns hjälp att få. Alla ovan nämnda tillstånd gör att vi människor drar oss tillbaka, men med hjälp av rätt mediciner och behandlingar som b.la mindfulness, yoga och övriga terapiformer så finns ljuset där i tunneln . Det är bara svårt just nu att se för allt mörker i din själ. Men sök hjälp. Stå på dig om att få hjälp. En del är att få njuta av nuet och känna ro. Kanske sakta in tillvaron lite och hinna ikapp sig själv.

Ibland räcker det med att du har dragit på det länge, och kan då ta år av behandlingar, men glöm inte att känna efter med kropp och själ. Ge det tid , det är du och de dina värda. Se framåt, bakåt finns inget. Här kan du få tips kring depressioner och hur du kan må bättre via mindfulness.

dante