Till sist

Till sist

Som sagt välbefinnande är inte en självklarhet. Människor mår dåligt varje dag och då är det bra att metoder som mindfulnes och olika terapiformer finns. Vad som passar dig kanske inte alls passar mig och tvärtom.

Det är som en djungel där ute med terapiformer och andra sätt, men i denna text hoppas jag att du har fått en förståelse vad du och alla kan göra bara genom att använda vår mentala kraft. Mindfulness fungerar på stora som små och höjer välbefinnandet och förståelsen för oss själva och för vår omgivning.

Även om du själv inte känner att du behöver detta så kanske du känner någon som skulle uppskatta denna information.

Det finns mängder både med litteratur och hemsidor att finna mycket matnyttig information på. Det kanske var så du hittade hit från första början. Annars finns det länkar ovan att hämta information om. Även källor till vad som står här.

Om du har stannat så här länge så ber vi att få tacka och hoppas du fått med dig ny och värdefull information om hur du kan gå till väga om du känner dig stressad eller nedstämd.

Glöm aldrig bort dig själv. Allt som behövs är du själv, en lugn plats så kan du börja utöva mindfulness och bearbeta allt från relationsproblem, rädslor eller andra hinder som tornar upp sig framför dig.

  • Sätt dig ner
  • slut ögonen
  • Ta ett par djupa andetag

Redan nu har du kommit en bra bit på bättringsvägen eller lösningen på ditt problem. Glöm inte att leva i nuet och försök finna ro och frid i ditt liv. Då går allt så mycket bättre och din levnadskvalitet kommer att höjas. Detta är tusenårig lära som står till din tjänst bara du är villig att glänta på dörren till mindfullness. eller varför inte ta ett stort kliv in till ditt nya liv.

dante